Menu
Kosár
INGYENES hallásvizsgálat! Jelentkezzen még ma!

Kommunikáicós eszközök

Kommunikáicós eszközök
ReSound Mikro Mikrofon ReSound Mikro Mikrofon
Új Népszerű
Márka: ReSound
Új funkciók és diszkrét megjelenés. Rendkívül könnyen kezelhető. Bármely vezeték nélküli ReSound hallókészülékhez másodpercek alatt párosítható. Csíptesse fel beszélgető társa ruhájára vagy adja a kezébe és élvezze a kristálytiszta beszélgetést, előadást, háttérzajban is akár 24 méter távolságból. A..
47,549 Ft
Nettó ár:37,440 Ft
ReSound Multi Mikrofon ReSound Multi Mikrofon
Új Népszerű
Márka: ReSound
Új funkciók és diszkrét megjelenés. Rendkívül könnyen kezelhető. Bármely vezeték nélküli ReSound hallókészülékhez másodpercek alatt párosítható. Csíptesse fel beszélgető társa ruhájára vagy adja a kezébe és élvezze a kristálytiszta beszélgetést, háttérzajban is akár 24 méter távolságból is. Telefon ..
62,738 Ft
Nettó ár:49,400 Ft
Márka: ReSound
A hallókészülék aktuális beállításait egyszerűen áttekintheti a könnyen olvasható LCD kijelzőn. A távirányítóval a következő funkciókat érheti el: programváltás, hangerőszabályzás, némítás, TV egységhez kapcsolódás. A billentyűzár funkció megakadályozza, hogy a távirányító útközben elnyomódjon, így ..
33,020 Ft
Nettó ár:26,000 Ft
Márka: ReSound
Kicsi és könnyű vezeték nélküli egység, melyet könnyedén a ruhájára csíptethet. A bluetooth-os mobiltelefon hangját közvetlenül a hallókészülékbe juttatja. Egy gombbal lehet a telefont felvenni illetve megszakítani a beszélgetést. Amennyiben a megfelelő hallókészülékkel használja, távirányítóként is..
62,738 Ft
Nettó ár:49,400 Ft
Márka: ReSound
A hallókészüléken kívül nem kell semmit viselni. A tévéből vagy egyéb audio egységből közvetlenül, külső eszköz viselése nélkül a hallókészülékbe sugározza a sztereó jelet. Kristálytiszta hangok 7 méteres sugarú körben, így lehetőség van a hallókészülék viselőnek a tévé elől felkelni anélkül, hogy a..
47,549 Ft
Nettó ár:37,440 Ft
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)