Menu
Kosár
INGYENES hallásvizsgálat! Jelentkezzen még ma!

Rólunk

Elköteleztük magunkat a hallássérült emberek problémáinak enyhítésére.

GN Hearing történeti áttekintés

A GN Hearing a több mint 150 éves múlttal rendelkező, dán GN Store Nord A/S leányvállalata (GN csoport). A Danavox és a ReSound 1999-es fuzionálása után a világ negyedik legnagyobb nemzetközi hallókészülék gyártó vállalatává vált, melyet széles körben az üzletág technológiai vezetőjeként, irányadójaként tartanak számon. Azóta a ReSound a GN Hearing cég vezető márkája.

A GN Hearing cég és a ReSound márka központja Koppenhágában, Dániában van. Termékeink több mint 70 országban, a világ minden részén: Európában, Amerikában, Ázsiában, Ausztráliában is megtalálhatóak, ami a hallókészülék piac 14 %-os lefedését jelenti.

Szakembereink segítségével állandóan fejlesztjük, és a piacon tartjuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a hallássérültek életminőségén javíthassunk, amit fő célunknak tekintünk.

A ReSound a programozható hallókészülékek piacának, valamint minden a hallással kapcsolatos computerizált technológiának legnagyobb teljes körű ellátója.

Az 1940-es évektől kezdve úttörői voltunk a hallójárati készülékek bevezetésének, fejlesztésének.

A GN csoporthoz fűződik a világon az első szoftver-alapú Digitális Jel Processzor, ami speciálisan hallókészülékekhez lett kifejlesztve. Ez a 6,5 mm2-es mikrochip egy új irányvonalat jelentett a hallókészülék-tervezés világában.


Danavox-H Kft. történeti áttekintés

Magyarországon a Danavox (később ReSound) termékek több mint 40 éve elérhetőek.

  • 1993-ban dán-magyar vegyes vállalatként, Danavox-H Kft. néven megalakítottuk cégünket. Vállalatunk tőkeerősödésének köszönhetően, még ebben az évtizedben, önálló és 100 %-osan magyar tulajdonná váltunk.

Vállalkozásunk a világpiaci vezető ReSound termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, valamint szakszervize.

1997-ben létrehoztuk, majd 2010-ben felújítottuk és bővítettük színvonalas, komplex, központi létesítményünket, mely magába foglalja a gyártási és a szervizelési területeket, audiológiai állomással rendelkezik, valamint a vezetés-irányítás tevékenységének helye. E komplexumnak köszönhetően ügyfeleink az orvosi vizsgálattól kezdve, a hallásmérésen, betanításon át, a szervizelésig, utógondozásig, az eljárás minden folyamatát egy helyen igényelhetik.


Cégünk fő tevékenységi körei

Hallásjavító eszközök gyártása, forgalmazása, fülillesztékek és uszodai védő illeszékek készítése, tartozékok forgalmazása, szerviz.

Országos szintű lefedettséggel rendelkezünk, termékeinkkel találkozhatnak a fővárosi és vidéki audiológiai állomásokon, klinikákon, egészségügyi intézményekben, valamint viszonteladóink szaküzleteiben.

Termékpalettánkon megjelenik az összes hallókészülék típus (fülbe helyezhető, fül mögötti, kisfokútól a hallásmaradványig, digitális alaptól a csúcskategóriáig), mellyel minden ügyfelünknek tökéletes ellátást tudunk biztosítani, ezzel javítva életszínvonalukat.


Célok, jövőkép

Elköteleztük magunkat a hallássérült emberek problémáinak enyhítésére. Folyamatosan arra törekszünk, hogy ezen emberek számára minimalizáljuk hallásproblémáik áttételes hatásait, kompromisszumok és bonyolultság nélkül, ami nemcsak saját, de családjuk életében is jelentős segítséget nyújt.

Szakembereink tudása és rendszeres továbbképzéseken való részvétele biztosítja, hogy a legmodernebb technológiával készült, diszkrét és minden igényt kielégítő eszközökkel lássuk el ügyfeleinket.

Napjaink kutatásainak köszönhetően egyre több és több beállítás módosításra nyílik majd lehetőség, egyre nagyobb szabadságot kapunk, amivel a természeteshez még tökéletesebben illeszkedő érzetet kaphatunk.

Céljaink elérése érdekében minőségirányítási rendszert hoztunk létre és működtetünk az ISO 9001:2015 és ISO 13485:2016 szabványok követelményeinek megfelelően, ezzel az orvosi műszerek gyártására vonatkozó speciális követelményeknek is eleget téve. E rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, és eredményességét fenntartjuk.

A tevékenységünkre vonatkozó jogi környezetet és annak változásait figyelemmel kísérjük, és minden ránk vonatkozó követelményt teljesítünk.

Hiszünk az intelligensebb jövőben, ahol a hallókészülékek alkalmazkodnak az emberek életviteléhez, nem pedig fordítva. Modern életünk természetes része a technológiák használata az információk elérésére és a kapcsolattartásra. Azt szeretnénk, hogy minden hallássérült ugyanolyan ösztönösen legyen képes ezekre, mint ép halló társaik. A ReSound okos hallókészülékek megváltoztatják az emberek hallókészülékekről alkotott véleményét. Hiszünk az intelligensebb jövőben – mert mi alkotjuk azt.