Hiszünk az intelligensebb jövőben, ahol a hallókészülékek alkalmazkodnak az emberek életviteléhez, nem pedig fordítva.

Modern életünk természetes része a technológiák használata az információk elérésére és a kapcsolattartásra. Azt szeretnénk, hogy minden hallássérült ugyanolyan ösztönösen legyen képes ezekre, mint ép halló társaik.

Az intelligens hallókészülékek egy új kategóriát teremtettek a piacon. Alkalmazkodnak viselőjükhöz, az elérhető legjobb hangzást nyújtják és új lehetőséget teremtenek a minket körülvevő világgal való kapcsolatteremtésre.

Ezek az első eszközök, amelyek meglepő újdonságaikkal válnak hallókészülékből okos fülhallgatóvá. Ezek az eszközök lehetővé teszik az emberek számára, hogy mindenből többet halljanak, személyre szabhassák a hangzást és a környezeti beállításokat. Mindegy, hogy a hang a szobából jön, vagy mobiltelefonjáról, tévéjéről játsza le, kristálytiszta hangokat fog hallani, pontosan a saját hallásához igazítottan.

Az okos hallókészülékek csatlakoznak az okos eszközökhöz és közvetlenül fogadják a hangokat. A felhasználók alkalmazás (app) segítségével tudják finomhangolni hallásélményüket. Például földrajzi helyhez kötődő kedvenc beállításokat menthetnek el, melyek automatikusan aktiválódnak ha egy ilyen helyre érkezünk. Ezek a technológiák olyan remekül működnek, hogy a felhasználók meglepődve tapasztalják, milyen új lehetőségeket tartogatnak számukra hallókészülékeik.

Az Okos Hallás technológia négy vezérelemének – hangzásélmény, kommunikáció, formatervezés, alkalmazások – kombinációja által olyan lehetőségekkel ruházzuk fel a hallássérülteket, amelyekkel ugyanúgy tudnak újra hallani, kapcsolatot teremteni, kommunikálni, mint ép halló társaik, sőt, esetenként még jobban. Az okos hallókészülékek létezésével már nem az a kérdés, hogy mik a hallókészülék korlátai a viselője számára, hanem milyen lehetőségek várnak rá az életben.

Az Okos Hallás megváltoztatja az emberek hallókészülékekről alkotott véleményét. Hiszünk az intelligensebb jövőben – mert mi alkotjuk azt.